Skip to main content

Miljövänliga fryslager och kyllager – Vi hjälper dig nå dina miljömål.

Du som handlar med frysvaror vet hur viktigt det är med lagerhållning, hantering och logistik. Och du har med all säkerhet tydliga miljö- och kvalitetsmål för din verksamhet. Men har du koll på hur dina transporter och fryslagring påverkar miljön och medborgarna i regionen?

Välkommen till Sveriges grönaste kyl- och frysterminal.
Vi på Fraktkedjan Väst är stolta över att kunna erbjuda fryslager och kyllager i landets modernaste kyl- och frysterminal. Terminalen är strategiskt placerad i Hisings Backa med E6 alldeles intill och med goda förbindelser med Göteborgs Hamn. Kylterminalen är 2500 m2 och frysterminalen har 1500 pallplatser med plats för alla typer av kyllager och fryslager.

Anläggningen drivs helt och hållet av återvunnen koldioxid (som annars skulle ha släppts ut i atmosfären), vilket är marknadens mest klimatssmarta kylteknik i dagsläget. Dessutom ger tekniken betydligt lägre energiförbrukning jämfört med traditionell teknik.

Lagerhållning enligt dina önskemål.
Här erbjuder vi såväl bulklagring som enstaka pallar, helpallsuttag och kolliplock. Vi har dessutom ytor i både kyl och frys avsedda för omlastning, samlastning och koordinering av gods. Kort sagt: oavsett verksamhet och omfattning står vi redo att serva dig. Och samtidigt bidra till att nå företagets miljömål.

Kontakta oss idag för en kundunik lösning utifrån dina specifika behov!

Martin Sternlert 0709-85 75 03
Erik Andersson 0709-85 75 18