Skip to main content

För dig med behov av tempererade transporter så som kyltransporter & frystransporter.

Thermotransporter 

Vi kan ta hand om hela ert transport behov av tempererade transporter, från leverantör till kund. Vårt nätverk av vår egen och våra partners trafik har lång erfarenhet av att arbeta i en obruten kylkedja i flera temperaturzoner samtidigt. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla system för temperaturövervakning under transport och med temperaturkontroll vid distribution. Vi har en stor fordonspark inom segmentet Thermotransporter.

Våra uppdrag inom tempererade transporter finns främst inom livs- och läkemedel, vi tillhandahåller också kyl- & fryslagring i vår toppmoderna kyl- &frysterminal i Göteborg.

Kyltransporter

Behöver du en kostnadseffektiv distributionslösning för kyl- eller frystransporter i Västra Götaland, kan vår dagliga samlastningstrafik i kylmiljö vara rätt transportlösning för dig.

Matningstrafik /Kyltransporter

Har du behov av att få ditt gods hämtat från ett centrallager på annan ort, för att sedan säkert lastas om via vår kylterminal för vidare distribution ut till era kunder i regionen med obruten kylkedja? Självklart kan vi hjälpa dig även med detta. Vi har på vår kylterminal i Göteborg ett kyllagerpå 2500m2 samt en omlasningsfrys, frysterminal på 400m2 samt ett fryslager för 1500 pall. Allt i en tempererad miljö som är övervakad via ny teknik där kylan driftas av modern CO2 teknik.